„Pogledajte ovu čarobnu kremu od koje ćete izgledati ljepše!“ „Vratite koži prirodnu bjelinu!“ „Izgledati ćete mlađe, osjećati ćete se bolje.“

Zvuči poznato?

Najjednostavnijim jezikom, dosta mi je bilo sranja koja stavljam na lice, kosu i tijelo i željela sam sebi i svojoj obitelji ponuditi pošteno zdravi proizvod za svakodnevnu primjenu. Tako nastaje BooLab.

Vrijeme kada smo zatvarali oči pred stvarima koje su nam se prodavale pod ljepotu je završilo. Europska unija zabranila je 1300 opasnih sastojaka, tvari koje su generalno štetne za čovjeka i okoliš – kemikalije koje izazivaju iritacije, promijene na koži i organima a dugotrajnom izloženošću i tumorozne bolesti – tvari koje i dalje možete pronaći i u najpopularnijim kozmetičkim proizvodima.

Istinska ljepota često se krije u jednostavnosti. Ljepota nije prolazni trend i valja ju njegovati kroz čitav život. Istinska ljepota počinje sa zdravljem, a često se ondje i zadržava. Stoga, prije svega i pod obavezno, savjetujem da pročitate što kupujete za sebe i svoju obitelj.

Miješanje osnovnih prirodnih sastojaka u metalnoj zdjeli kako bi se pripremio prah za umivanje lica.

Kako razmišljamo?

Od prvog maslaca za tijelo još iz 2013. godine, temeljem višegodišnjeg proučavanja i usavršavanja na području dermatologije, 2018. pokrećemo laboratorij za prirodnu kozmetiku Boolab.

Za svoju filozofiju, Boolab uzima jednostavno polazište da sve što možemo namazati na kožu – možemo i pojesti. Kako bismo zaista dotaknuli prirodu, u odabiru sirovina primjenjujemo najviši standard te izuzetno stroge norme.

Ljepljenje Boolab deklaracije na bočicu gotovog proizvoda praha za umivanje lica.

Što radimo?

Organska hladno prešana i čista eterična ulja ne sadržavaju štetne kemikalije, genetički modificirane komponente, konzervans, paraben niti umjetna bojila. U primjeni izbjegavamo mirise, koristimo razgradive i lokalno nabavljive sirovine koje ne sadržavaju toksine te izbjegavamo sastojke testirane na životinjama.

Dok će svijest o ekologiji zajamčiti čistoću i sigurnost svakog proizvoda a uloženi trud ručne izrade osigurati kvalitetu i priliku da doista posegnete za prirodom, najveću razliku učititi će osnovni element prisutan u svakom Boolab proizvodu – ljubav.

Pojednostavite si ljepotu uz Boolab.Voli vas Martina iz maloga labosa na kraju svemira.